Premiär hos Ragunda BBF

Ikväll har vi haft premiär på Passa boken. Jag (Karin Wahlén), ÖFK-spelarna Bobo Sollander och Sebastian ”Batti” Lundbäck samt ÖFKs kanslichef Lasse Landin sladdade in på parkeringen utanför Kullsta skolgymnastiksal. Där mötte vi den fantastiska bibliotekarien Eva Lund och Ragunda BBF.
Ragunda BBF är en relativt nybildad basketförening som får hjärtat att slå frivolter. Det var oerhört mycket glädje i den här baskethallen.

image3

Bobo och Batti fick berätta om sina erfarenheter av att läsa (eller inte läsa). Varför det är viktigt och när det kan vara roligt. Bobo fick också läsa högt ur det kapitel han skrivit i boken Min resa till ÖFK.

image1
Eva berättade om vilka möjligheter som finns på biblioteket och att Ragunda BBF ska få chansen att bygga upp en egen bokbank med böcker som de kan köpa in till föreningen. Det kändes som en oerhört bra start på projektet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>